Vrati se na sve prijave Id: 4043

Ujëra të zeza

Prijavio u kategoriji Ujëra të zeza, anonimno u 18:27, среда 19 септембар 2018

Bllokimi i kanalizimit te rruges B ka shkaktu mbushjen e garazhave dhe depove te banesave perskaj rruges me kanalizim, pas cdo reshje shiut zakonisht ndodh kjo ne kete rruge mirepo tani ka fillu edhe ne keto dite te thata. Eshte hera e 4 qe ndodh brenda vitit dhe asnjeher nuk eshte rregullu problemi. Si pasoje e mbushjes me ujera te zeza te garazhave edhe liftat jane jofunksional dhe te shume banore te moshuar, femije e persona me aftesi te kufizuara nuk kane si te dalin nga banesat e tyre.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komentar ili ažuriranje

Fotografija potrebno

or