Vrati se na sve prijave Id: 6437

Gropë n'rrugë

Raportuar ne kategorinë Gropë n'rrugë nga Besfort Kosova ne 08:06, среда 16 јун 2021

**Rruga eshte prere per vendosje te gypave te ujit dhe nuk eshte sanuar. Gropa eshte shume e theksuar dhe po shkakton demtime te veturave. Ju lutem te intervenoni.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komentar ili ažuriranje

Fotografija potrebno

or