Vrati se na sve prijave Id: 6439

Gropë n'rrugë

Prijavio u kategoriji Gropë n'rrugë, anonimno u 08:58, четвртак 17 јун 2021

**Grope e rrezikshme ne rruge. Nuk eshte intervenuar ne te qe sa muaj. Po shkakton demtime te veturave dhe rrezik te aksidenteve, per shkak se shoferet jane te detyruar qe ti shmangen gropes duke rrezikuar veten, mjetin dhe pjesemarresit e tjere ne trafik.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komentar ili ažuriranje

Fotografija potrebno

or